• Bestellingen boven € 50,- gratis bezorgd
  • Bestellingen boven € 50,- gratis bezorgd

Amberblok Musk 3x + Geurbrander Groen + Rasp

Productnr.: 60003

€ 16,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Het amberblokje BLACK MUSK heeft een warme zoete geur met een mix van zwarte musk en amber.


Het welbekende amberblokje is steeds populairder aan het worden en dat is ook niet zo gek gezien de heerlijke geur die het verspreid op de plek waar je het plaatst. Je woonkamer, slaapkamer, badkamer of toilet en vergeet ook niet je chalet of caravan natuurlijk. Kortom genoeg plekjes om een amberblokje te plaatsen en waar je ook bent ...altijd die heerlijke frisse geur te ruiken. Tip: Vergeet ook niet je kledingkast! Weg met de standaard flauwe geur van een kast en laat het heerlijk ruiken met dit blokje. Stop het in een zakje en leg het in je kast.


Kortom: Hier word je helemaal Heppie van!De geur van de amberblokjes zal na verloop van tijd altijd iets minder worden maar geen nood want als je er wat vanaf schraapt, komt de geur snel weer terug. En wie wat bewaart heeft wat dus gooi het schaafsel niet weg maar gebruik het om weer ergens in te doen zoals bv je stofzuiger of in een zakje en plaats het in je auto.


De bekende amberblokjes worden in oosterse landen op traditionele wijze met de hand gemaakt.


Let op! Het geurblokje zou vlekken op materialen of kleding kunnen veroorzaken. Er zit wax in, dat is vettig en kan smelten als het warm wordt. Zorg er dus altijd voor dat je het blokje op een schaaltje of bakje legt of in een zakje ophangt.
De geurblokjes zijn niet geschikt zijn voor consumptie, houd ze uit de buurt van kleine kinderen.


Afmeting amberblokje: 4x3x2
Afmeting Rasp: 7,5x3,5x2,5
Afmeting geurbrander: Hoogte 10 cm, doorsnede 10 cm