• Bestellingen boven € 50,- gratis bezorgd
  • Bestellingen boven € 50,- gratis bezorgd

Over Heppies

Mijn naam is Erwin van der Ploeg en ben oprichter van Heppies. In 2019 heb ik een prentenboek geschreven en uitgegeven wat gaat over Ameland en heet: "Effefoetsie gaat op vakantie naar Ameland". Een supervrolijk en kleurrijk prentenboek met prachtige illustraties. En in 2022 heb ik 8 maanden op Ameland mogen vertoeven en tijdens deze periode heb ik de meest bijzondere foto's kunnen maken van o.a. zonsondergangen en daarnaast nog veel meer mooie momenten. En van al die mooie en leuke vrolijke dingen word ik "heppie"...

En dat gun ik een ander ook! Van het kijken naar een prachtige foto die bij jou thuis hangt of misschien wel in je chalet of caravan of het lekker gezellig voorlezen aan je kind of kleinkind uit het prentenboek van Effefoetsie. Het tovert een glimlach op je gezicht en dat is ook mijn missie.

"Heppie tovert een glimlach op je gezicht"

In je leven kun je soms te maken krijgen met tegenslagen en is het net of het je allemaal niet makkelijk word gemaakt. En geloof me...ik ken het slagen van de zweep! Het is uiteindelijk allemaal ervaring en het zijn herinneringen die je meeneemt in je "rugzak" en jou vormt tot wie je bent. En het valt of staat met hoe jij ermee omgaat.

Alles kan een positieve wending krijgen als jij ervoor kiest. Dat is de kunst! Daarom is mijn lijfspreuk: "Just be sure to follow the sun". Zoek en zie het positieve van mensen, gebeurtenissen en van situaties.

Er zullen in de loop der tijd nog veel meer Heppie producten bijkomen en zal de webshop zich uitbreiden. Dus blijf Heppies vooral volgen op social media en via de website om op de hoogte te blijven.

En mocht je vragen hebben of een leuk samenwerkingsvoorstel willen doen? Altijd leuk om een mailtje te krijgen en te zien wat daaruit voort kan komen. Als we er uiteindelijk samen maar Heppie mee zijn...

Erwin van der Ploeg

Ik ben Erwin, trotse vader van 4 kinderen, 24, 22, 17 en 6 jaar en niet te vergeten Bo de Berner Sennen van 7 jaar - de eeuwige goedzak. Ik werk als objectleider bij Asito en woon in Assen. Mijn passies zijn creatief bezig zijn ( hoe ideaal is deze website hiervoor ), lezen, schrijven, zingen, gitaar en piano spelen, ontwikkelen, leren, groeien en vooruitkijken.