Over HeppieS

Laat ik me even aan je voorstellen. Mijn naam is Sabine Baijens, trotse eigenaresse van HeppieS. Mijn bedrijfje is als hobby begonnen toen ik in verwachting was van mijn zoontje. Al snel werd me gevraagd om voor kennissen wat persoonlijke kraamcadeautjes te maken. Zo werden de eerste producten een feit. Speenkoorden, labeldoekjes en vlaggenlijnen (al dan niet gepersonaliseerd met naam) werden door mij ontworpen en gemaakt.

Naast mijn werk in het onderwijs, werkt het voor mij ontspannend om creatief bezig te zijn. Daarbij geeft het veel positieve energie als klanten enthousiast en tevreden zijn over mijn artikelen. Het smaakte al snel naar meer en daardoor begon mijn hobby uit te groeien naar een bedrijfje. In 2015 heb ik dan ook mijn droom verwezenlijkt, een webshop waar het heerlijk is om rond te kijken, waar je Heppie van wordt en waar je een persoonlijk handgemaakt cadeautje kunt vinden. Hoe heerlijk is het om van je hobby je werk te kunnen maken en met veel liefde en plezier producten te ontwerpen en te ontwikkelen.

Op mijn website vind je vooral Hebbedingetjes, HeppieS, voor de kersverse baby’s. Daarnaast is er ook voor de wat oudere kinderen wat leuks te vinden tussen mijn collectie. Mijn collectie wordt met veel aandacht samengesteld. Alle producten zijn handgemaakt en worden in kleine oplagen ontworpen waardoor ze uniek, origineel en bijzonder zijn.  Van stoere en fleurige prints, tot ruitjes en stipjes, alles is mogelijk bij HeppieS. Uniek aan mijn website is dat je naast de kant- en klare producten ook terecht kunt voor op maat gemaakte producten.
Omdat je bij een webshop de spullen niet echt kunt zien of voelen, probeer ik zoveel mogelijk over mijn artikelen te vertellen, zodat je een bewuste keuze kunt maken.

Bij mij kun je terecht  voor persoonlijk advies. Ik stel graag in samenspraak met de klant een uniek cadeau samen. Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Iedere bestelling, klein of groot, wordt met veel zorg verwerkt, verpakt en verzonden.

Mis je iets of heb je tips voor me? Laat het me weten!

Ik wens je veel plezier in de webshop van HeppieS,

Sabine Baijens

e-mailadres:  info@HeppieS.nl
telnr. +316 51884457
KvK nummer: 63390353
BTW identificatienummer:NL193503724B01

HeppieS Kraam- en Kindercadeautjes